FinansWatch

Capinordic-top klager over FS-advokater

De tre anklagede ledere fra den forgangne Capinordic Bank har klaget til Advokatnævnet over de tre advokater, der skal føre sagen mod dem.

Finansiel Stabilitets retssag mod tre tidligere chefer i Capinordic Bank afføder nu også en klage til Advokatnævnet, skriver dagbladet Børsen. De tre anklagede - Lasse Lindblad, Henrik Juul og Claus Ørskov - mener, at de tre advokater fra Kromann Reumert, som fører sagen, har en dobbeltrolle.

Samme advokathus lavede nemlig en intern gennemgang af lånebogen i Capinordic Bank inden krakket. Og de tre anklagede føler angiveligt, at de fortrolige oplysninger bliver brugt imod dem nu.

 "Der klages over, at de tre nævnte advokater har tilsidesat god advokatskik ved at repræsentere Finansiel Stabilitet i en sag, der er anlagt mod de tre klagere, der alle tidligere har været medlem af ledelsen i Capinordic Bank A/S, dette til trods for at Kromann Reumert tidligere har repræsenteret banken – og efter klagernes opfattelse også dem – i flere anliggender," står der i klagen til Advokatnævnet ifølge Børsen.

Advokaten, der lavede undersøgelsen, er ikke blandt de advokater, der nu fører sagen for Finansiel Stabilitet, men han er ifølge avisen indkaldt som vidne.

Kromann Reumerts ledende partner Arne Mølling Ottosen siger til avisen, at man finder klagen uberettiget, og at sagen må gå sin gang.

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs