FinansWatch

Spar Nord køber leasing-forretning tilbage fra Jyske

Spar Nord solgte i 2011 sine leasingaktiviteter til Jyske Bank, men nu tre år senere er markedet vendt, og Spar Nord har nu købt administrationssystemet og fire medarbejdere tilbage.

Først sendte finanskrisen Spar Nords leasingforretning i armene på Anders Dam, og nu sender det massive overskud af indlån selv samme forretning tilbage i armene på Lasse Nyby.

Spar Nord har nemlig besluttet at købe sin leasingforretning tilbage fra Jyske Bank, efter at have solgt den til Jyske Bank i 2011.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs