FinansWatch

Den Jyske indfrier statslån

Den Jyske Sparekasse indfrier dele af deres statsgaranterede lån samt lån pantsat i Nationalbanken.

Foto: PR/Den Jyske Sparekasse

For at spare renteudgifter og på grund af god likviditet indfrier Den Jyske Sparekasse nu både statslån og lån fra Nationalbanken.

Det skriver Sparekassen i en meddelelse.

"Den Jyske Sparekasse indfrier udstedte obligationer med statsgaranti for 250 mio. kr. og 3-årigt lån i Nationalbanken på 500 mio. kr. på baggrund af en god likviditet og rentebesparelse for sparekassen. Besparelsen indtil udløb af de indfriede obligationer/lån andrager ca. 9,5 mio. kr. i alt," skriver direktør Claus E. Petersen i meddelelsen.

Claus E: Håber ikke russerne holder op med at købe mælk 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs