FinansWatch

”Vi er fuldt ud konkurrencedygtige på hele produktpaletten”

Det gode halvårsregnskab fra Djurslands Bank skyldes stor aktivitet på realkredit og kapitalforvaltningsområderne, fortæller direktøren. Samtidig glæder han sig over, at deres kundekoncept sikrer tilgangen af kunder. 

Den østjyske bank Djurslands Bank leverede i fredags et resultat, der var næsten tre gange så højt, som i det første halvår af 2013. Alligevel afviser direktøren, Ole Selch Bak, at champagne har flydt i stride strømme gennem hele weekenden. Han erkender dog, at resultatet er meget tilfredsstillende, og at banken befinder sig i en konkurrencedygtig situation.

”Vi er specielt tilfredse med halvårsresultatet, fordi det bygger på, at der nu endelig er kommet lidt mere gang i vores udlån. Vi kan se, at vi har en god underliggende trend i tilgang af kunder, og det giver den væksten. Da vi så samtidig har haft en rimelig stor aktivitet på realkreditområdet og kapitalforvaltningsområdet, gør det, at vi har stigende indtægter. Det er jo det, der er en udfordring - at få vækst på toplinjen, og der har vi realiseret en vækst på knap ni pct. Og når vi så samtidig har faldende omkostninger, så gør det vores basisindtægter stigende,” siger Ole Selch Bak.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs