FinansWatch

Jutlander-direktør går af

Poul Damgaard, der er en af de to direktører i den ny Jutlander Bank og tidligere direktør i Sparekassen Himmerland går nu på pension. Han efterlader Per Sønderup i spidsen for en nu tre mand høj direktion.

I en alder af 66 år går Poul Damgaard, direktør i Jutlander bank og tidligere boss i Sparekassen Himmerland nu på pension.

”Fusionen, der trådte i kraft ved årets begyndelse, er nu bragt i god gænge, og Jutlander Bank står efter sit første halve år på et solidt fundament. Foran os har vi en strategiproces, hvor Jutlander Bank skal arbejde med den position, som banken skal have på markedet fremover. Det ser jeg som det rigtige tidspunkt til at give stafetten videre”, forklarer Poul Damgaard i en meddelelse.

Det har hele tiden været meningen at Poul Damgaard skulle overlade stafetten til Per Sønderup fra Sparekassen Hobro, og "nu er tiden inde," skriver den afgående direktør.

Per Sønderup får fremover også ansvaret for kreditområdet oplyses det.

Pr 1. oktober vil direktionen bestå af Per Sønderup som ordførende direktør og to nye bankdirektører Lars Thomsen og Lisa Frost Sørensen. De to sidstnævnte har hidtil været vicedirektører med ansvar for henholdsvis forretningsudvikling og økonomi, oplyser Jutlander Bank.

”Per og Poul er blevet til Per og de to nye” 

Rejser

”Jeg har tillid til, at den nye direktion sammen med bankens engagerede og uundværlige medarbejdere vil føre banken godt videre”, siger Poul Damgaard i meddelelsen og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at følge bankens udvikling. Men jeg lover ikke at blande mig. Som forhenværende mister man hurtigt den indsigt, der kvalificerer én til at kommentere fremtidige beslutninger.”

Han håber dog at kunne bruge sine evner andetsteds, f.eks. i forbindelse med bestyrelsesposter, men primært skal pensionisttilværelsen gå med at rejse og slappe af sammen med familien.

Sidste arbejdsdag er tirsdag den 30. september, hvor der vil blive afholdt reception for Poul Damgaard i Jutlander Banks hovedsæde.

Mere fra FinansWatch

Velpolstrede virksomheder har tilbagebetalt den første milliard i coronalån

De allerførste tilbagebetalinger af coronalån til staten er gået i gang. Vurderingen fra landets største banker er, at virksomheder indløser buffer, der ellers bare trækker negativ rente på indlånskontoen. Der bliver dog noget mere at lave i de næste par måneder, lyder det fra både Danske Bank og Nordea.

Alka tidoblede sit salg på Black Friday

I fredags på den store handelsdag Black Friday lykkedes det Alka at tidoble sit salg. Det skyldtes en godbid til de kunder, som tegnede nye forsikringer hos selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs