FinansWatch

Dansk rådgiver udvalgt til global investeringskomité

Dansk-svenske Frederik Skoglund er blevet udvalgt til en eksklusiv investeringskomité i Banque Internationale á Luxembourg.

Dansk-svenske Frederik Skoglund, der er senior porteføljeforvalter hos den danske afdeling af Banque Internationale á Luxembourg (BIL Bank), er blevet udvalgt til at sidde i bankens investeringskomité, som kun tæller seks personer.

BIL Bank har 2.000 ansatte fordelt på kontorer i Luxembourg, Schweiz, Danmark, Singapore og Bahrain, og investeringskomiteen udarbejder hver måned de overordnede retningslinjer og anbefalinger til bankens porteføljeforvaltere i hele verden.

” Jeg er selvfølgelig stolt over, at mine kompetencer anses som at være så værdifulde, at jeg nu kan sidde til bords med nogle af de mest indflydelsesrige i BIL Bank med mulighed for at sætte aftryk på bankens globale investeringer. Det kræver hårdt arbejde, men jeg kan allerede mærke, at de mange internationale inputs og perspektiver har en positiv afsmittende effekt i mit daglige arbejde med mine danske kunders porteføljer, som jo stadigvæk udgør hovedvægten af mit arbejde,” siger Frederik Skoglund i en pressemeddelelse.

BIL Bank har over 30 mia. euro under forvaltning, og en stor andel af det beløb består af porteføljeforvaltning.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs