FinansWatch

Nu har Spar Nord endeligt overtaget FIH's kunder

Handlen mellem Spar Nord og FIH, hvor 900 kundeengagementer sælges til førstnævnte er nu gennemført.

FIH er nu endegyldigt kommet af med de ca. 900 kunder, som man i maj solgte til Spar Nord.

Både konkurrencestyrelsen og Finanstilsynet har godkendt handlen, og nu er kunderne, der har lån og kreditter for ca. 4 mia. kr., altså kunder i Spar Nord.

"I fortsættelse af selskabsmeddelelse af 21. maj 2014 om FIH Erhvervsbank A/S’ overdragelse af kundeportefølje til Spar Nord Bank A/S kan det hermed meddeles, at transaktionen efter opfyldelse af alle formelle betingelser og løsning af diverse praktiske opgaver nu er endeligt gennemført. Pr. dags dato indgår de til Spar Nord Bank A/S overdragne aktiviteter således ikke i FIH Erhvervsbank A/S’ balance og resultatopgørelse," lyder det fra FIH i en meddelelse.

FIH: Flere handler på vej

Ugebrev: FIH presset af EU-krav

FIH anker EU-afgørelse om statsstøtte

FIH lukker: Nekrolog for erhvervslivets bank

FIH-ejere ser frem mod milliard-exit

Spar Nord risikerer kundeflugt 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs