FinansWatch

Nordea: Drusebjerg har understøttet vores stærke profil

Kort tid efter, at Nordea har vinket farvel til sin chefstrateg Frank Hvid Petersen er turen nu kommet til den i medierne ofte citerede seniorstrateg Henrik Drusebjerg, som per 1. oktober bliver chefstrateg i Carnegie Private Banking.

Mens Nordea internt har rekrutteret Bjarne Thomsen som ny chefstrateg som afløser for Frank Hvid, så skal banken nu ud og finde en afløser for Henrik Drusebjerg.

"Der hersker ingen tvivl om, at Henrik har gjort det godt og været med til at understøtte den stærke profil, som Nordea har på det her område. Vi vil nu begynde at kikke på det fremtidige setup, og vi har en ambition og forventning om, at vi kan få etableret noget, der bliver lige så godt som det, vi har set med Henrik," siger Jens Gammelmark, som er ansvarlig for opsparingsområdet for Nordea i Danmark, til Ritzau Finans.

Carnegie henter Nordeas Henrik Drusebjerg 

I afdelingen har Frank Hvid med rollen som chefstrateg haft det overordnede ansvar for de investeringsanbefalinger, banken har givet til kunderne, mens Henrik Drusebjerg i høj grad har haft en rolle som kommunikator af strategierne.

"I forhold til stillingen som chefstrateg har vi fundet en rigtig stærk afløser i form af Bjarne Thomsen. Så den er på plads, og nu vil vi så kikke på, hvordan vil ellers får etableret os med henblik på af understøtte den stærke position, vi synes vi har på investeringsområdet," siger Jens Gammelmark.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs