FinansWatch

Swipp vil overhale Mobilepay i erhvervslivet

Mobilepay er langt foran konkurrenterne på antallet af brugere. Men konkurrenter Swipp satser på at kunne lande flere aftaler med erhvervskunder.

Foto: PR

Den mobile betalingstjeneste Swipp, der drives af 81 danske banker, giver nu udviklingen en spand kul, skriver Børsen. Hullet op til Danske Banks Mobilepay skal lukkes.

Swipp er langt efter på brugerantallet med cirka 350.000 aktiverede konti mod 1,2 mio. brugere af Mobilepay. Men Swipp satser på, at man kan lande en lang række aftaler med erhvervsdrivende, som kan bruge løsningen til at modtage betaling fra kunder.

"Vi venter klart at komme op på siden af konkurrenterne. Det vil ikke undre mig, hvis vi har flere erhvervsaftaler ved årets udgang end vores konkurrent," siger Sydbank-direktør Niels Skylvad, der sidder i Swipp-styregruppen, til Børsen.

Begge tjenester har fra starten kun været til overførsler mellem private, men langsomt opbygges der en række erhvervskunder, som modtager betaling gennem en eller begge løsninger. Swipp vil bruge sit store kundenetværk til at lande flere aftaler, skriver Børsen.

Swipp har haft en hård fødsel, da Mobilepay var en smule hurtigere ud af starthullerne. Mobilepay nåede at få et bredt kendskab i markedet, før Swipp overhovedet var på plads - og hullet op til Mobilepay har været svært at lukke.

Swipp åbner for erhvervsbetaling 

Danske vil nå 4.000 virksomheder med mobilbetaling

76 banker klar til mobilbetaling 

Nordea-direktør: Swipp gik ikke hurtigt nok

Danske Banks soloudbrud har givet pote 

Se tallene: Swipp får baghjul af Danske Banks populære app 

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs