FinansWatch

»Vi kender godt reglerne«

Vestjysk Banks formand afviser problemer, fordi banken er åben omkring statens ejerforhold.

Ledelsen i Vestjysk Bank er udmærket klar over, at banken bryder fondsbørsens regler for, hvor mange aktier der skal være i fri handel. Problemet opstod i forbindelse med konverteringen af et statslån, som blev lavet om til aktier, der pludselig gjorde staten til storaktionær.

»Vi er bekendt med, at når man kommer under 25 pct. aktier i fri handel, skal man stoppe op og overveje, hvad der er sket. Der er sket det, at staten har konverteret nogle lån og dermed fået en aktieprocentdel, som er større. Men der er ikke ændret på antallet af aktionærer og spredningen,« siger Vagn Thorsager, bestyrelsesformand i Vestjysk Bank.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs