FinansWatch

Ny Nordea-landechef alligevel med i inderkredsen

Nordeas ny landechef i Danmark, Mads G. Jakobsen, bliver en del af koncernledelsen i Nordea

Den ny landechef for Nordea Danmark, Mads G. Jakobsen, bliver alligevel en del af Nordeas øverste koncernledelse Group Executive Management (GEM).

Det skriver Nordea i en meddelelse.

Mads G. Jakobsen blev udnævnt til ny landechef efter Peter Nyegaards afgang i sidste uge, men blev umiddelbart ikke indlemmet i GEM.

Clausen bryder med princip i nyudnævnelse 

Men det er der altså lavet om på nu.

"Mads har vist stærke lederegenskaber og stor kompetence i hele sin karriere i Nordea. Med sin erfaring og viden vil han kunne yde et stærkt bidrag til arbejdet i koncernledelsen," skriver koncernchef Christian Clausen i en meddelelse.

Derfor endte Nyegaards dage i Nordea

Nordea-direktør ny formand for arbejdsgiverforening

Pilen peger på Clausen-exit fra Nordea næste år

”Nyegaard er ikke bankmand – han er en børsmægler fra Amager”

Dansk landechef forlader Nordea 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs