FinansWatch

Ny direktør i Sparekassen Thy - om et år

Sparekassen Thy har sat gang i et glidende generationsskifte. Adm. direktør Ivan Christiansen går på pension 1. april 2015, og indtil da køres der parløb med den nuværende underdirektør, som så overtager posten.

Sparekassen Thy har besluttet at gennemføre et glidende generationsskifte, hvor underdirektør Ole Beith opgraderes til direktør og kører parløb med nuværende adm. direktør Ivan Christiansen, indtil han stopper 1. april næste år.

"Der er således god tid til at få overdraget de forskellige opgaver og ansvarsområder. Ivan Christiansen har været direktør for sparekassen i mere end 20 år og har ført sparekassen først gennem gode opgangstider, men lige så vigtigt sikkert gennem en finanskrise, så vi som sparekasse i dag står stærkere end nogen sinde før," udtaler bestyrelsesformand Jacob Schousgaard i en meddelelse.

Den kommende direktør har arbejdet hele sin karriere for Sparekassen Thy. Han kom til sparekassen som elev i 1984, og har i de efterfølgende år haft en række ledende poster i sparekassen.

"Vi er i Sparekassen Thy glade for at kunne udnævne den kommende direktør fra egne rækker, hvorved vi sikrer kontinuitet i driften og den særlige virksomhedskultur, vi værner så meget om i sparekassen. Det er jo desværre ikke en selvfølge i disse tider," siger Jacob Schousgaard.

 

Mere fra FinansWatch

Danskerne satte pensionsrekord i coronaår

Den danske pensionsformue steg med 4 pct. i 2020 i forhold til 2019. I alt har danskernes lagt mere end 123 mia. kr. oveni pensionsformuen sidste år, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs