FinansWatch

PFA's bankdirektør stopper

Direktør i PFA Udbetalingsbank Lars Stouge stopper om bare fem dage. I stedet indsættes tidligere direktør i PFA Porteføljeadministration Peter Ott.

Efter bare et år og en måned som direktør i PFA Udbetalingsbank stopper Lars Stouge 1. juni. Det skriver PFA i en meddelelse, hvor opsigelsen begrundes med, at opbygningen af banken nu er færdig.

”Lars Stouge har fuldført etableringen af PFA Udbetalingsbank, og banken er nu operationel. Lars Stouge har meddelt, at han ønsker at søge nye udfordringer uden for PFA. Det har vi taget til efterretning i bankens bestyrelse og aftalt, at Lars Stouge fratræder sin stilling den 31. maj 2014,” skriver Henrik Heideby i en meddelelse.

I stedet indsætter de  direktør i PFA Portefølje Administration Peter Ott, og faktisk er det nærmest belejligt, at Lars Stouge nu siger op, fordi infrastrukturen er på plads og der nu skal fokuseres på kundeløsningerne.

"Peter Ott sidder med præcis de kompetencer, der skal til, for at kunderne i PFA Udbetalingsbank er sikret formuerådgivning og –forvaltning på højeste niveau,” skriver Henrik Heideby.

Han tilføjer at man med indsættelsen af Peter Ott vil udvide produktsortimentet, men at det først er noget man vil melde nærmere ud om i løbet af sommeren.

Peter Ott er ifølge meddelelsen glad for den ny udfordring.

”For mig er det super spændende at få en velfungerende finansiel infrastruktur, en solid ledelsesmæssig opbakning, en gruppe kompetente medarbejdere og en bunden opgave, der hedder: Gør denne bank til en succes. Og jeg er ikke i tvivl om, at med de tiltag, som jeg kan løfte sløret for lidt senere, så vil PFA Udbetalingsbank udvikle sig til glæde for ikke mindst PFA’s pensionskunder,” skriver Peter Ott.

Tangodansende bjergged i front for PFA's bank

PFA's nye bankdirektør: Genial idé

PFA henter direktør til ny bank fra Jyske

PFA's bank vælger BEC

PFA's bankdirektør henter gammel kollega

PFA åbner bank i dag

PFA: Købte Cantobank på grund af BEC

PFA betaler PFA Bank for sælge PFA-produkter 

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs