FinansWatch

Skjern Bank udsteder supplerende kapital

Banken eksekverer nu på den kapitalmanøvre, der blev meldt ud i kvartalsrapporten. Kapitalen bruges til at afløse indfrielser af anden kapital for at sikre en tilpas stor overdækning.

I en meddelelse til fondsbørsen skriver Skjern Bank, at man har hentet 100 mio. kr. i supplerende kapital.

"Pr. 21. maj 2014 udsteder Skjern Bank nom. 100 mio. kr. kapitalbeviser som supplerende kapital. Kapitalbeviserne er sidestillet med anden supplerende kapital og foranstillet udsteders aktiekapital og hybrid kernekapital," skriver banken.

"Kapitalbeviserne har en løbetid på 10 år og kan hverken helt eller delvist indfries før den dag, der falder 5 år efter udstedelsesdagen. Udstedelsen sker til en rente udmålt som den 5-årige swaprente med et tillæg på 5,5 %-point gældende i 5 år fra og med udstedelsesdagen. Derefter vil renten være Cibor 3 mdr. med et tillæg på 5,5 %-point."

Banken skriver, at man gjorde opmærksom på udstedelsen i 1. kvartalsrapporten, der blev udsendt for nylig.

"...(Udstedelsen Red.) foretages til delvis indfrielse af eksisterende kapital og fastholdelse af en solid kapitalmæssig overdækning også efter overgangen til de skærpede regler for nedvægtning af supplerende kapital i CRD IV. Kapitalbeviserne er udstedt til en kreds af professionelle investorer," skriver Skjern Bank.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs