FinansWatch

Møns Bank halverer prisen på nethandel

Prisen på privat handel af aktier over nettet i Møns Bank bliver nu sat ned til halv pris.

Møns Bank sætter nu fokus på handelsomkostningerne i forbindelse med privat handel af aktier over nettet, idet banken skærer prisen med 50 pct. Den hidtidige pris har ligget på 0,3 pct., men den skæres altså nu til 0,15 pct.

”Det betyder, at det nu bliver meget mere attraktivt for vores kunder selv at handle værdipapirer over nettet,” siger formuechef i Møns Bank, David Bentsen, i en pressemeddelelse.

De kunder i banken, der ikke har tid eller lyst til selv at handle, vil fortsat have muligheden for at overlade ansvaret for investeringen og pension og andet til eksperterne i Møns Banks formueafdeling.

Siden Møns Bank lancerede sit nye koncept for formuepleje i 2009, har afkastet i højrisikogruppen samlet været 72 pct. over perioden.  David Bentsen mener da også, at kunderne bør kigge mere på at investere sine penge.

”I dag fokuserer mange på, hvad man kan få i rente på sin pension eller sine frie midler. Men i stedet for at acceptere en lav rente, så anbefaler vi, at man investerer sine penge og på den måde opnår højere afkast. Også selvom man vælger at løbe den laveste risiko. Man vælger selv, hvilken risikogruppe man ønsker at ligge i,” siger David Bentsen.

Regnskab: Møns Bank forbedrer bundlinjen

Møn-direktør: Skal udnytte forandringer i markedet

Møns Bank rykker ind i Næstved

 

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs