FinansWatch

Nu er Jyske Bank og BRFkredit officielt et par

Jyske Bank og BRFkredit har onsdag endelig gennemført den fusion, der blev offentliggjort i forbindelse med de to selskabers årsregnskaber.

Det sker, efter at de relevante godkendelser af handlen er kommet i hus, ligesom at forskellige vedtægter i de to selskaber er blevet tilpasset, oplyses det i en meddelelse.

Den samlede købesum er blevet opgjort til 7,13 mia. kr. Af det beløb kommer 100 mio. kr. fra en kontant betaling, mens de resterende penge er betalt via en udstedelse af 26,76 mio. aktier i Jyske Bank til BRFholding. Dermed ejer BRFholding 25 pct. af banken.

De nye aktier er omfattet af en lock-up-periode, der frem mod april 2019 giver BRFholding visse begrænsninger i forhold til blandt andet at sælge Jyske Bank-aktier.

Jyske Bank er Danmarks tredjestørste pengeinstitut, mens BRFkredit er landets fjerdestørste realkreditinstitut.

/ritzau/


Jyske udsteder nye aktier til BRF

Jyske Bank: Konkurrencerådet blåstempler BRF-køb

Jyske Bank: Boliglån driver udlånsvækst 

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs