FinansWatch

Spar Nord overtager Basisbank-kunder

En række af Baisisbanks kunder i Hovedstaden overgår til Spar Nord som et led i Basisbanks balancereduktion.

Spar Nord overtager nu en del af den kapitalklemte Basisbanks privatkunder, skriver banken i en meddelelse.

Det er kunder med et samlet forretningsomfang på 300 mio. kr. inden for bolig- og andelsboliglån i Hovedstadsområdet, som fremover vil være Spar Nord-kunder i stedet for Basisbank.

"Vi har en klar ambition om at få mere forretning i det afdelingsnet, vi har etableret uden for vores gamle nordjyske hjemmebane. Den ambition forfølger vi både ved at forsøge at vinde nye kunder på markedspladsen, og ved som i dette tilfælde at foretage strategisk interessante opkøb," siger Spar Nord-direktør Lars Møller i meddelelsen.

Kunderne bliver lagt ind i Spar Nords afdeling på Frederiksberg.

Prisen på kunderne er ikke offentliggjort.

Opdateret

 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs