FinansWatch

Nordea slår Goldman Sachs som Nordens største obligationssælger

Nordea blev den største arrangør af obligationsudstedelser i Norden i første kvartal, og vipper dermed Goldman Sachs af tronen.

Foto: Thomas Borberg

Nordea arrangerede i første kvartal salg af virksomhedsobligationer for 6,3 mia. dollar, eller 34,1 mia. kr., og blev dermed den største sælger af nordiske virksomhedsobligationer i første kvartal. Det viser en opgørelse foretaget af nyhedsbureauet Bloomberg.

Nordea øgede sin markedsandel til 12,7 pct., hvilket er 5 procentpoint mere end i første kvartal 2013, mens SEB tog andenpladsen med udstedelser for 3,9 mia. dollar, svarende til en markedsandel på 8 pct. Nummer tre var Swedbank, der arrangerede obligationssalg for 3,5 mia. dollar, svarende til en markedsandel på 7,2 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs