FinansWatch

Nordea om valutaområdet: Naturligt at tabe markedsandele

Når det kommer til valutahandel med virksomheder, så har Nordea og Danske Bank fat i den lange ende. I en ny undersøgelse ligger de to banker således på en delt førsteplads, hvad angår kompetencer på valutaområdet. Hos Nordea er man tilfreds, men opsat på at holde sig skarp på området

I en ny rapport fra analysehuset Prospera, der hvert år undersøger danske bankers kompetencer inden for valutahandel med virksomheder, ligger Nordea og Danske Bank helt i top på en delt førsteplads.

Det er femte år i træk, at Nordea ligger nummer 1 i undersøgelsen, men det er første gang, de må dele hæderen med en anden bank. Alligevel er der stadig stor begejstring for undersøgelsens resultat, men topplaceringen ses ikke som en sovepude.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs