FinansWatch

Danske obligations-hedgefonde bedst i Norden

Alle fem nominerede til en pris som årets bedste nordiske hedgefond på obligationsområdet er danske. To af kandidaterne fra Nykredit.

Ud af de fem fonde der er nomineret til prisen som bedste Fixed Income Hedgefund ved den nordiske prisuddeling hedgeaward er alle fem fra Danmark.

Nykredits to hedgefonde MIRA og KOBRA er blandt de fem fonde, der er nomineret, sammen med Danske Invest, PFA Kapitalforvaltning of Plinius Capital.

Kravene til fondene er blandt andet, at de skal have eksisteret i mindst 18 måneder og at der skal være aktiver under forvaltning for mindst 25 mio. dollar.

Obligationskategorien er den eneste, hvor Danmark excellerer - i de andre fem kategorier er der ingen danske nominerede.

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs