FinansWatch

EU-plan for bankredninger hænger i en tynd tråd

EU's regeringer kæmper en kamp mod uret for at blive enige med Europa-parlamentet om en afviklingsplan for de banker, der skal ind i bankunionen. Deadline for en aftale udløber på onsdag.

Forhandlingerne om, hvordan man skal afvikle Europas største banker, hvis de kommer i problemer, er ved at nå en kritisk deadline. Men der er ikke umiddelbart tegn på gennembrud.

En helt central brik i den europæiske bankunion er planerne for, hvordan man skal afvikle de banker, der kommer i problemer. EU's regeringer blev i december i ministerrådet enige om en køreplan for den såkaldte "Single Resolution Mechanism" udtænkt af EU-Kommissionen. Men samtidig kom Europa-parlamentet med deres idé om, hvordan afviklingsmekanismen skal fungere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs