FinansWatch

Ny chefstrateg i Danske Bank

Frank Øland Hansen skal som ny chefstrateg i Private Banking være Danske Banks overordnede specialist og ansigt udadtil på investeringsområdet.

Det oplyser banken.

Han kommer fra en stilling som seniorøkonom i Danske Markets, hvor han de seneste fem år har haft ansvaret for blandt andet analyser af den økonomiske udvikling i euroområdet.

- Danske Bank har stærke koncepter, produkter, rådgivning og analyser på investeringsområdet. Med sine brede faglige kompetencer og gode kommunikationsevner er Frank den rette mand til yderligere at profilere bankens viden og investeringsbudskaber til kunder og medier, siger Marlene Nørgaard, direktør for Private Banking.

Frank Øland Hansen bliver en del af investeringsområdet i Private Banking med reference til investeringsdirektør Erik Carstensen. Samtidig vil han kunne trække på viden og analyser i hele koncernen, herunder særligt analytikere og porteføljemanagere i Danske Capital og Danske Markets.

Frank Øland har tidligere optrådt i medierne som talsperson for Danske Bank og har solid erfaring med at lave analyser til medier, foredrag, seminarer og kundemøder.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. At omsætte store makroøkonomiske bevægelser og begivenheder til konkret rådgivning og kommunikation om privatkunders investeringer er en meget spændende udfordring, siger Frank Øland Hansen.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs