FinansWatch

Sparekassen Kronjylland satser på landbruget

En ny landbrugsafdeling hos Sparekassen Kronjylland skal skaffe nye kunder og forbedre rådgivningen for de eksisterede

Der skal satses på landbrug. Derfor vælger Sparekassen Kronjylland nu at oprette en landbrugsafdeling, der skal styrke deres indsats på området. Det skriver sparekassen i en pressemeddelelse.

Mange har igennem finanskrisen set med kritiske øjne på landbruget, men Sparekassen Kronjyllands direktør, Klaus Skjødt, ser store muligheder gemt i mulden.

”Ingen tvivl om at der er landmænd, der har haft det svært i kriseårene, men jeg synes, man ofte glemmer, at der er faktisk også rigtig mange, der har klaret sig godt. Derfor ser vi masser af potentiale i sektoren,” siger han i pressemeddelelsen.

Målet med afdelingen er at tiltrække nye kunder og give de nuværende en endnu bedre service, end de får nu.

”Gennem de seneste år er landbrugsdrift blevet mere og mere kompleks, ligesom bedrifterne er vokset betragtelig. Det har konstant øget kravene til vores rådgivning, og vi vurderer, at tidspunktet til at etablere en landbrugsafdeling er kommet. Simpelthen for at sikre, at kunderne også fremadrettet får den kvalitetsrådgivning, som de har behov for. Som rådgiver skal man i dag sætte sig ind i rigtig mange forskellige ting på en lang række områder, og landbruget er i dag så specielt et område, at det er for ressourcetungt for en rådgiver med en mindre landbrugsportefølje at skulle sætte sig ind i alle detaljerne og samtidig holde sig ajour på alle de øvrige områder,” forklarer Klaus Skjødt.

Den nye afdeling bliver oprettet i løbet af de kommende måneder, og den får hjemsted på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.

 

Landmænd koster Sydbank 520 mio. kr. i nedskrivninger 

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs