FinansWatch

Optimistiske Skjern Bank vil have færre nedskrivninger

Hos Skjern bank er man glade for, at man efterhånden har lagt finanskrisen bag sig. Nedskrivningerne er dog stadig for høje, og man håber og tror på, at 2014 laver om på dette.

Per Munck | Foto: Skjern Bank/PR

Der er tilfredshed i det vestjyske, efter Skjern bank først på måneden præsenterede årsregnskab for 2013. Direktør i banken, Per Munck, kan krydse de fleste punkter af på sidste års to do-liste.

”Jeg synes, der er mange ting i vores bank, der er gået den rigtige vej. Vi har fået løst stort set alle de fokuspunkter, vi havde for 2013. Så hvis jeg tillader mig den luksus at se bort fra det store nedskrivningsbehov i forhold til, hvor vi gerne vil ligge, så er jeg tilfreds med tendenserne, men bundlinjen på 36,2 mio. kr. er ikke nok,” siger han i et interview med FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Store kønsforskelle i pensionsprodukter

Mens næsten tre fjerdedele af mændenes samlede pensionsformue er lagt i markedsrenteprodukter, er det kun hveranden af kvindernes pensionskroner, der ligger i produkttypen.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs