FinansWatch

Nordea i spidsen på ISS-notering

Den længe ventede ISS-børsnotering er nu offentliggjort. Nordea, Goldman Sachs og UBS står i spidsen for noteringen.

ISS går på børsen. Det skriver selskabet tirsdag morgen til fondsbørsen.

Noteringen har været ventet længe og bliver nu en realitet. Børsnoteringen vil indebære et salg af nye aktier for 8 mia. kr., ligesom EQT og Goldman Sachs-fondene i ejerkredsen sælger en del af deres aktier. OTPP og Kirkbi holder fast i deres investeringer.

Det har længe været spekuleret i, hvilke banker som fik opgaven med at tage ISS på børsen. Blandt andet ser Nordea ud til at have fået den største rolle blandt de nordiske banker.

"Nordea, Goldman Sachs International og UBS Investment Bank er udpeget som Joint Global Coordinators for den planlagte børsnotering og som Joint Bookrunners sammen med Barclays og Morgan Stanley. Desuden er Carnegie, Danske Bank og SEB udpeget som Co-lead Managers. Lazard fungerer som finansiel rådgiver for ISS og FS Invest II S.à r.l., som p.t. ejer 100% af aktierne i ISS A/S," skriver ISS i meddelelsen.

 

 

 

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs