FinansWatch

Egenkapitalen er væk i Victoria Properties

En massiv nedskrivning betyder, at egenkapitalen er væk i Victoria Properties.

Victoria Properties har besluttet at nedskrive værdien af selskabets største ejendom, og det medfører, at egenkapitalen ventes at blive 0,0 mio. euro ved udgangen af 2013. Samtidig har selskabet gennemført salg af ejendomme og meddeler, at man for 2013 venter et underskud på 18,2 mio. euro.

Det fremgår af en meddelelse sent tirsdag.

I december er der indgået aftale om salg af yderligere to ejendomme. Ejendommene for ventes overtaget af køber 1. april 2014 og er solgt til 0,1 mio. euro under den bogførte værdi.

Salget af tidligere meddelte ejendomme er gennemført pr. 31. december.

- Den overvejende del af købesummen er afregnet medio januar 2014. Den resterende del af købesummen for to ejendomme, der først overdrages i februar 2014, forfalder i februar 2014. Provenuet er brugt/bruges til nedbringelse af gældsposter i koncernen, oplyser ejendomsselskabet.

Efter salget ejer Victoria Properties en ejendomsportefølje på i alt 14 ejendomme i Tyskland, der alle er under "underløbende frasalg".

Selskabet fremhæver, at "værdien af de tilbageværende ejendomme vil være afhængig af, hvor hurtigt et salg af disse gennemføres, markedets generelle og konkrete udvikling mv."

/ritzau/

Ejendomskæmpe: Finansiel Stabilitet koster os 160.000 om dagen

FS indgår aftale med presset ejendomsselskab 

FS-renter presser ejendomsselskab

Mere fra FinansWatch

Danskerne satte pensionsrekord i coronaår

Den danske pensionsformue steg med 4 pct. i 2020 i forhold til 2019. I alt har danskernes lagt mere end 123 mia. kr. oveni pensionsformuen sidste år, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs