FinansWatch

Saxo Bank skal sponsorere Formel 1-hold

Saxo Bank, der i forvejen er kendt for sit engagement i cykelholdet Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis som frontfigur, går nu ind i en endnu hurtigere sportsgren.

Mandag annoncerede banken, at den fra i år skal være sponsor for Formel 1-holdet Lotus F1 Team.

"Saxo Bank er begejstrede for muligheden for at skabe tætte bånd mellem cykling og motorsport, som er to af verdens mest populære sportsgrene."

"Filosofien og ambitionerne i Saxo Bank giver genlyd i Lotus-holdet, som har vist sig som en reel konkurrent i en sport, der er domineret af større og mere etablerede hold."

"Vi ser frem til at blive en nøglepartner for Lotus-holdet, når de starter den nye sæson og vil støtte dem fra sidelinjen over de kommende år," lyder det i en fælles udtalelse fra Kim Fournais og Lars Seier Christensen, administrerende direktører i Saxo Bank.

Lotus mistede efter sidste sæson sin bedste kører, finnen Kimi Räikkönen, der skiftede til Ferrari efter at være sluttet som nummer fem i den samlede VM-stilling.

Franske Romain Grosjean, der blev nummer syv i sidste års VM-serie, er Lotus F1 Teams på papiret bedste kører før årets sæson.

Teamet har desuden hentet venezuelaneren Pastor Maldonaldo hos Williams til at supplere Grosjean.

/ritzau/

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs