FinansWatch

Storkunderne: SEB ser klare tegn på øget lånebehov

Bankerne kæmper i stigende grad om de allerstørste virksomhedskunder. FinansWatch har talt med cheferne fra SEB, Nordea og Danske Bank om deres forventninger til udviklingen i det segment i 2014.

Peter Høltermand, landechef for SEB i Danmark, er ganske forsigtig, når han skal give sit bud på, hvordan SEB vil stå om knap 12 måneder på markedet for de allerstørste virksomhedskunder, når 2014 er et overstået kapitel.

”Det vil jeg nødigt gætte på, også fordi vi er i en stilleperiode forud for vores regnskab, men jeg noterer mig, at de deltagende virksomheder i Prosperas analyse siger, at de godt vil lægge yderligere forretning hos os. Prospera spørger deltagerne i undersøgelsen, hvor man vil lægge flere forretninger, og hvor man vil lægge færre forretninger i fremtiden. Og her er jeg meget tilfreds med, hvad kunderne svarer i forhold til os. Baseret på det tror jeg på, at vi har et yderligere forretningspotentiale i 2014.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Tysk finanstilsyn vil gå undercover som mystery shopper

Fra 2022 vil det tyske finanstilsyn foretage skjulte testkøb for at finde ud af, hvordan kunderne oplever deres interaktion med banker, forsikringsselskaber og investeringsselskaber. De første emner for undercover-undersøgelserne er allerede fastlagt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs