FinansWatch

Ny næstformand i Sydbank rekrutteres internt fra bestyrelsen

Bestyrelsesformand Anders Thoustrup siger, at der ikke er truffet beslutning herom, men pilen peger klart i retning af, at den nye næstformand skal findes blandt fire uafhængige medlemmer af den nuværende bestyrelse.

Ecco-ejer Hanni Toosbuy Kasprzak forlader Sydbanks bestyrelse ved generalforsamlingen den 9. marts, og dermed bliver posten som næstformand ledig i den Aabenraa-baserede bank.

Men alt tyder på, at Sydbank vil udpege en ny næstformand i den nuværende bestyrelse. I et interview med FinansWatch siger bestyrelsesformand Anders Thoustrup, at der ikke er truffet en beslutning om, hvem der skal være ny næstformand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs