FinansWatch

Finanshuse ser lysere på Danske

Det japanske finanshus Nomura ser potentiale for stigninger hos flere af de konkurrerende selskaber til Danske Bank - men det er dog ikke ensbetydende med, at der ses ulemper hos Danmarks største bank.

OPDATERET 15:56 Kursmål for Danske Bank er fortsat 130 kr. - ikke som tidligere oplyst af Ritzau Finans på baggrund af data fra Bloomberg News 143 kr.

Det skriver Nomura onsdag i en aktieanalyse.

"Mens vi ikke ser nogen absolutte ulemper i Danske Bank på en risikojusteret basis, så ser vi bedre stigningspotentiale i konkurrerende banker," skriver Nomura.

Nomura har et kursmål på 130 kr. for Danske Bank og en "reducer"-anbefaling, og det japanske finanshus nævner den danske banks restrukturering som et punkt, der er værd at notere sig fremadrettet.

"Med restruktureringen og den nye administrerende direktør venter vi, at markedet vil fokusere på fremadrettede udmeldinger og ikke lige så meget på detaljerne omkring de finansielle udmeldinger," skriver det japanske finanshus.

Onsdag eftermiddag stiger Danske Bank 0,5 pct. til 129,8 kr.

Franske Exane BNP har også løftet sit mål på Danske i dag, med med 10 kr., så det nye kursmål ligger på 100 kr. fra tidligere 90 kr.
 

/ritzau/FINANS

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs