FinansWatch

Danske Bank tror fortsat på de nye erhvervsobligationer

Nordea og Jyske Bank skød forleden erhvervs- og vækstministerens nye model ned for udstedelse af erhvervsobligationer. Hos Danske Bank arbejder man konstruktivt videre og tror på modellen. (Opdateret)

På Holmens Kanal i København har man fortsat en tro på, at den nye form for erhvervsobligationer, der er kommet til verden bl.a. via nye lovgivning fra Erhvervs- og Vækstministeriet, har gang på jord.

Hos Danske Bank er man dog endnu ikke på plads med det benarbejde, der skal bane vejen for specifikke udstedelser, hvor virksomheders lånebehov puljes sammen, hvorefter investorer kan købe obligationer, der skal finansiere specielt SMV’ernes kreditbehov.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs