FinansWatch

Finantilsynet godkender fusion mellem Himmerland og Hobro

Jutlander Bank A/S er med Finanstilsynets godkendelse nu en realitet. Dermed er fusionen af de to institutter nu gennemført hos Erhvervsstyrelsen, skriver Himmerland i en fondsbørsmeddelelse.

Jutlander Bank er nu en realitet i kølvandet på, at Finanstilsynet har godkendt fusionen mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Sparekassen Himmerland.

"Fusionen af Sparekassen Himmerland A/S og Sparekassen Hobro, der blev vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling i Sparekassen Himmerland A/S den 2. januar 2014 og på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde i Sparekassen Hobro den 3. januar 2014, er i dag blevet godkendt af Finanstilsynet. Samtlige betingelser for gennemførelsen af fusionen i henhold til den udvidede selskabsmeddelelse (nr. 16/2013) af 29. november 2013 er nu opfyldt, og fusionen er således registreret som gennemført hos Erhvervsstyrelsen, hvorved Jutlander Bank A/S er en realitet," skriver Himmerland i meddelelsen.

Det bliver til at starte med en todelt direktion bestående af Poul Damgaard, den nuværende direktør i Sparekassen Himmerland, og Per Sønderup, adm. direktør i Sparekassen Hobro. Per Sønderup bliver den fortsættende adm. direktør i banken, når Poul Damgaard går på pension.

"Tidsplanen for konverteringen af garantkapital til aktier er som beskrevet i den udvidede selskabsmeddelelse (nr. 16/2013) af 29. november 2013, hvilket

indebærer at de nye aktier forventes udstedt og optaget til handel på NASDAQ OMX Copenhagen den 8. januar 2014," står der i meddelelsen.

 

Konkurrencestyrelse nikker til Himmerland-Hobro-fusion 

Hobro dropper lån til ny fusionsbank 

Garanter indløser for 83 mio. kr. før Jutlander-fusion 

Mere fra FinansWatch

Danskerne satte pensionsrekord i coronaår

Den danske pensionsformue steg med 4 pct. i 2020 i forhold til 2019. I alt har danskernes lagt mere end 123 mia. kr. oveni pensionsformuen sidste år, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs