FinansWatch

Faaborg først klar med databeslutning i 2014

Det er endnu ikke besluttet, hvilken datacentral Sparekassen Faaborg og Sparekassen Sjælland skal køre videre på. Ingen solvensmæssige overvejelser påvirker beslutningen, lyder det.

Sparekassen Sjællands opkøb af Sparekassen Faaborg er på nærmest alle tænkelige parametre på skinner, men der udestår en vigtig beslutning: hvilken datacentral skal det fusionerede institut køre videre på?

Fusionen er i sig selv en helt speciel størrelse i dansk bankvæsen, da Sparekassen Faaborg på mange måder kører videre som et selvstændigt institut, Claus Sejling og co. har ”blot” opgivet det selvstændige ejerskab via fondsbørsen og er i dag rent juridisk et datterselskab under Holbæk-baserede Sparekassen Sjælland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs