FinansWatch

Diba bekræfter "sonderinger"

Næstved-banken bekræfter i en meddelelse, at man med en række sonderinger har forsøgt at afdække sine strategiske muligheder. (Opdateret 14.07)

Diba Bank har ifølge FinansWatch indbudt konkurrenter til at komme med indikative bud på en overtagelse af banken. Diba Bank har i en fondsbørsmeddelelse netop bekræftet, at der har været sonderinger i markedet.

"Foranlediget af rygter i markedet kan bestyrelsen i DiBa Bank bekræfte, at DiBa Bank som led i sine løbende overvejelser om bankens langsigtede position og udvikling, herunder sikring af det nødvendige fremtidige kapitalgrundlag, foretager en række sonderinger med henblik på at afdække forskellige strategiske muligheder. Der har ikke i forbindelse hermed været foretaget eller tale om en due diligence proces," skriver bestyrelsen i Diba Bank i en meddelelse.

Diba Bank har ingen yderligere kommentarer, skriver banken.

Diba-forhandlinger sætter gang i kursrutsjebane

Som FinansWatch skrev, har der ikke været due diligence endnu, og eventuelle købskandidater vil først få adgang til udlånsbogen som det næste led i processen.

"Det er ikke givet, at ovennævnte sonderinger vil resultere i nogen konkrete tiltag, initiativer eller ændringer i relation til DiBa Bank," skriver banken.

FinansWatch har talt med bestyrelsesformand Frank Møller Nielsen, der imidlertid ikke ønsker at uddybe den fondsbørsmeddelelse, som banken har sendt ud.

Aktiekursen på Diba er 13.15 oppe med 50 pct.

Diba Bank tæt på salg

Diba-formand: Fuldt ud opmærksom på udviklingen omkring os

Arbejdernes Landsbank bejler til Diba

Diba-formand: Jeg ved godt, at et halvt år er lang tid

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere