FinansWatch

BDO lukker i mens sag står på

statsautoriseret revisor Carsten Petersen fra BDO har meddelt Erhvervsstyrelsen, at han ikke er enig i styrelsens vurdering. Og indtil der er en dom, vil hverken han eller BDO udtale sig.

I en pressemeddelelse skriver BDO, at Statsautoriseret revisor Carsten Petersen og BDO har samarbejdet fuldt ud med Erhvervsstyrelsen i forbindelse med den undersøgelse, der nu har ført til, at Carsten Petersen er indbragt for revisornævnet.

Erhvervsstyrelsen har i dag offentliggjort sin vurdering af revisionsarbejdet i forbindelse med 2011 årsrapporten for Tønder Bank og et prospekt udsendt af banken den 3. september 2012. Og den vurdering har altså medført, at BDO's revisor fra Haderslev er indbragt for revisornævnet.

"Statsautoriseret revisor Carsten Petersen har i et høringssvar til Erhvervsstyrelsen påpeget, at han ikke er enig i Erhvervsstyrelsens vurdering. Det er herefter op til Revisornævnet, at træffe en afgørelse i sagen, og indtil denne foreligger, ønsker hverken BDO eller statsautoriseret revisor Carsten Petersen at kommentere sagen yderligere," skriver BDO i pressemeddelelsen, der er afsendt af bestyrelsesformand Henrik Brünings

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs