FinansWatch

Credit Suisse overvejer exit fra det amerikanske marked

Bankens har planer om at mindske sin investeringsforretning, og forskellige scenarier er under drøftelse for investeringsbanken, herunder den mest drastiske mulighed at forlade det amerikanske marked.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Den schweiziske bank Credit Suisse er i gang med at sondere investorernes indstilling til en kapitalindsprøjtning, da banken forsøger en radikal revision af sin investeringsforretning.

Det skriver Reuters torsdag.

Bankens har planer om at mindske sin investeringsforretning, og forskellige scenarier er under drøftelse for investeringsbanken, herunder den mest drastiske mulighed at forlade det amerikanske marked, har to kilder sagt ifølge Reuters.

Der er endnu ikke truffet nogen beslutninger, og der er heller ikke sat beløb på, hvor meget kapital banken vil forsøge at rejse, forlyder det sig.

Den schweiziske bank vil fremadrettet fokusere endnu mere på forvaltning af formue, hvilket er selskabets hovedkompetence, og derfor skal investeringsforretning mindskes.

”Vi har sagt, at vi vil opdatere på fremskridtene af vores omfattende strategirevision, når vi offentliggør vores resultat for tredje kvartal,” siger en talsmand fra Credit Suisse til Reuters.

Resultatet for tredje kvartal ventes at blive offentliggjort den 27. oktober.

Kundechefer: Storkunder dropper det monogame forhold til banker

Dag to i sagen mod Borgen: Små angreb under gennemgang af bilag

Bank of England hæver styringsrente og forventer yderligere inflation

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs