FinansWatch

JPMorgan: Indtægter fra investeringsbank ses halveret

Indtægterne vil falde tredje kvartal sammenliget med samme periode sidste år, hvor banken skrabede 3,3 mia. dollar sammen.

Foto: https://www.jpmorgan.com/contact-us/media

USA’s største bank, JPMorgan Chase, har tirsdag advaret om, at indtægterne fra investeringsbank-forretningen vil falde med op mod 50 pct. i tredje kvartal sammenliget med samme periode sidste år, hvor banken skrabede 3,3 mia. dollar sammen.

Det skriver Financial Times.

Advarslen kommer fra Daniel Pinto, der er chef for området, efter han har kunnet konstatere, at årets første seks måneder har budt på et minus på 44 pct.

Den nedslående prognose er et resultat af, at markedsuroen har sat en bremse på virksomhedshandler og kapitalrejsninger i 2022.

Handelsindtægterne er i 2022 omvendt blevet støttet af høj aktivitet, og JPMorgan Chase regner derfor med en vækst i tredje kvartal på 5 pct. på dette område.

Konsulenthus forudser fortsatte vækstproblemer for fintech-branchen

Klumme: Brug af selvstændige skaber ulige konkurrence

Arbejdernes Landsbank rykker tættere på Vestjysk Bank med ansættelse af ny vicedirektør

Mere fra FinansWatch

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i et nyt samarbejde. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs