FinansWatch

Medie: Mulig krænkelsessag ligger til grund for Nykredits brud med kendismægler

Bruddet mellem Nykredit og ejendomsmægler Jesper Nielsen bunder i en mulig krænkelsessag og en uvildig advokatundersøgelse, som mægleren skal have modsat sig, skriver avis.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix.

”Uforenelige forskelle på de ledelsesmæssige værdier mellem de to selskaber,” lød begrundelsen fra Nykredit i forbindelse med, at man valgte at stoppe samarbejdet med ejendomsmægler Jesper Nielsen om mæglerkæden af samme navn.

Nu kan Berlingske fortælle, at bruddet mellem Nykredit og ejendomsmægleren bunder i en potentiel krænkelsessag.

Ifølge avisens oplysninger har Nykredit haft mistanke om, at en eller flere kvinder skal have følt sig krænket af Jesper Nielsen i forbindelse med en julefrokost på Hotel d’Angleterre tilbage i december.

Finanskoncernen ønskede på baggrund af mistanken at igangsætte en uvildig advokatundersøgelse - men denne modsatte Jesper Nielsen sig.

”Vi er blevet bekendt med en række forhold, som vi har ønsket at få klarlagt gennem en uvildig undersøgelse. Det er ikke blevet imødekommet. På den baggrund har vi valgt at stoppe samarbejdet,” skriver direktør Peter Mattsen i en e-mail til avisen.

Nykredit satte sig tidligere på ugen på det fulde ejerskab af Jesper Nielsen-kæden, og det blev i samme ombæring meddelt, at Jesper Nielsen stopper som direktør.

Kort efter blev det offentliggjort, at det i stedet bliver Nykredit Mæglers adm. direktør Peter J. Mattsen, der indtager posten som adm. direktør for mæglerkæden.

Mæglerkæden vil fremover være en del af Nykredit Mægler - ligesom Nybolig og Estate - og der arbejdes ligeledes på et navneskifte.

Brud med Jesper Nielsen udløser ny direktørpost til Nykredit Mægler-direktør

Mæglerbrud kaster ny direktørpost af sig til Nykredit Mægler-direktør

Stifter af mæglerkæde stopper: ”Uforenelige forskelle på de ledelsesmæssige værdier”

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs