FinansWatch

Analytiker: Jyske Bank leverer stærk start på året i svært marked

Det er stærkt, at Jyske Bank kan levere et overskud på 1,1 mia. kr. i et vanskeligt første kvartal, vurderer analytiker, der fremhæver et godt momentum på udlånssiden.

Jyske Bank sluttede 2021 godt af på udlånssiden, og det ser ud til at være fortsat ind i 2022, fremhæver aktieanalytiker Mikkel Emil Jensen fra Sydbank. | Foto: PR/Sydbank

Jyske Bank har fået en resultatmæssig stærk start på 2022, selv om årets første tre måneder har været præget af uro på de finansielle markeder som følge af stigende inflation og krigen i Ukraine.

Sådan lyder vurderingen fra aktieanalytiker Mikkel Emil Jensen fra Sydbank, der dækker de børsnoterede danske banker, efter at Jyske Bank onsdag har offentliggjort resultat for første kvartal og opjusteret forventningerne til 2022.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs