FinansWatch

Danske Bank-profil kigger mod lange investeringer i nyt arbejdsliv

Arne Due-Hansen, der efter otte år har sagt farvel til Danske Bank som seniorrådgiver, agter at bruge sin finansielle erfaring inden for M&A, når han i fremtiden skal findet noget nyt at kaste sig over.

Efter otte år som seniorrådgiver i Danske Bank kigger Arne Due-Hansen nu mod et nyt arbejdsliv. | Foto: Red.

Efter otte år som seniorrådgiver i Danske Bank har Arne Due-Hansen forladt banken som følge af, at hans afdeling Large Corporate Banking tidligere på foråret blev nedlagt.

Til KapitalWatch siger hovedpersonen selv, at i de kommende år gerne vil kaste sig over et nyt arbejde, der tager afsæt i investeringer i langsigtet ejerskab.

Long term equity kunne være fedt at arbejde med, hvor der købes kontrollerende og mindre andele i større virksomheder. Fundraising til kapitalfonde kunne også være interessant. Det er en disciplin, der bliver mere og mere avanceret,” siger Arne Due-Hansen.

Arne Due-Hansen kom til Danske Bank Corporate Banking som senior adviser i 2014 efter en karriere i SEB Investment Banking, hvor han senest var managing director.

Finansselskaber på liste over største skattebetalere i 2020

M&A-rådgiver forlader Danske Bank: ”Min afdeling skal nedlægges”

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs