FinansWatch

Nordea høster frugten af investeringer i vigtigt konkurrenceparameter: "Det er alfa og omega"

Det er enormt vigtigt at være hurtig til at reagere, når kunderne har fundet drømmeboligen, og det er en af de helt afgørende parametre, der driver væksten i Nordeas danske forretning, siger ansvarlig direktør Mads Skovlund. Han afviser samtidig, at der konkurreres på risikoen: "Vi er bundkonservative."

Foto: PR/Nordea

Nordeas danske forretning kan endnu engang glæde sig over at spise markedsandele, hvor man nu står for knap 17 pct. af lånene på boligmarkedet. Og den senere tids høje aktivitet giver da også anledning til glade miner hos Mads Skovlund, der står for privatkundeforretningen.

"Vi er glade for, at vi vinder markedsandele. For dels lægger det til resultatet, men vi er endnu gladere for, at det lægger til kundeoplevelsen. For vi hjælper rigtig mange kunder med at finde deres drømmebolig og finansiere den," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs