FinansWatch

Lunar vil føje flere ben til forretningen

I fremtiden skal Lunar være andet og mere end en bank, lyder det fra adm. direktør. Lunar købte tidligere på måneden selskab på betalingsmarkedet.

Lunar blev stiftet i 2015. | Foto: PR/Lunar

Lunar går efter at brede sine aktiviteter ud, så de bevæger sig længere uden for bankdrift, lyder det fra adm. direktør Ken Villum Klausen over for Berlingske.

"Fremtidsbilledet af den finansielle sektor er i opbrud, så det er svært at visualisere, hvordan den ser ud om fem år. Vi er startet med bankaktiviteter, men fremover er vores interesseområde alt omkring penge, herunder betalinger, investeringer og opsparing," siger Ken Villum Klausen til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs