FinansWatch

Godt 40 filialer og udlån for knap 80 mia. kr. skal have ny ejer

Det er en af de større fisk i det danske bankhav, der leder efter en krog at bide på, efter Svenska Handelsbanken tirsdag satte et til salg-skilt op foran hovedsædet i København. FinansWatch maler med den brede pensel, hvad en ny ejer af banken kan se frem til at få under sine vinger.

Handelsbanken har sit danske hovedsæde på Havneholmen i København. | Foto: PR/Handelsbanken

"Haves: Omkring 40 filialer, årlige indtægter på noget, der ligner 2,4 mia. kr., et udlån på knap 80 mia. kr. og et driftsoverskud i underkanten af 1 mia. kr. Søges: Ny ejer."

Omtrent sådan kunne en kontaktannonce fra Svenska Handelsbanken se ud, efter den svenske bank tirsdag meddelte, at den danske del af forretningen er til salg. Dermed skal en markant spiller på det danske bankmarked under nye vinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs