FinansWatch

Klimakrisen har givet Danske Banks medarbejdere et håndgribeligt mål i en højtravende mission

Det kan blive lige højtravende nok, når bankfolk skal se formålet i at gå på arbejde, men håndgribelige klimaforandringer har givet et uventet løft til motivationen. "For en gangs skyld er det noget, vores erhversrådgivere kan være med til at gøre en forskel på," siger direktør.

Niels Bang Hansen, direktør med ansvar for erhvervskunder i Danske BAnk. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Når dagligdagen bliver dagligdag, og medarbejderne ikke tænker over det, kan det reelle formål med at være bank forsvinde i bevidstheden. Men i takt med at klimakrisen bliver mere tydelig, giver det et nyt og måske mere håndgribeligt fikspunkt for medarbejdere, der i stigende grad søger et højere formål.

"Den finansielle industri, herunder os selv, har haft lidt svært ved at forklare, hvorfor man egentligt går på arbejde. Hvad er meningen med at være ansat i en bank?," siger Niels Bang Hansen, chef for erhvervskundeafdelingen i Danske Bank.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nykredit betaler erstatning til swapkunder

Der blæser nye vinde hos Nykredit, når det kommer til en lang række kunder med en renteswap. Finanskoncernen udbetaler erstatning til kunderne for de tab, som Nykredit selv har påført dem.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs