FinansWatch

Her er de nominerede til Årets Digitale Finansvirksomhed blandt de mellemstore pengeinstitutter

28. september kårer FinansWatch og analysevirksomheden Wilke Årets Digitale Finansvirksomhed. Se her, hvem de nominerede er blandt de store pengeinstitutter.

Sidste år løb BankNordik med titlen som Årets Digitale Finansvirksomhed. De danske aktiviteter er dog siden blevet købt af Spar Nord. | Foto: PR/Banknordik

Både Middelfart Sparekasse og Vestjysk Bank får to nomineringer, når FinansWatch sammen med Wilke kårer Årets Digitale Finansvirksomhed.

Det sker ved et digitalt morgenmøde tirsdag den 28. september, hvor det vil blive afsløret, hvilke finansvirksomheder der bliver kåret til de bedste i Danmark.

Der uddeles priser i fire delbrancher: Store pengeinstitutter, mellemstore pengeinstitutter, forsikringsselskaber og pensionsselskaber. I hver delbranche uddeles en pris for årets bedste digitale kundeløsninger og en pris for Årets Digitale Finansvirksomhed.

Sidste år gik de to priser til Jutlander Bank og BankNordik. BankNordiks danske aktiviteter er siden blevet overtaget af Spar Nord Bank, og Jutlander Bank er fra 1. september i år blevet sammenlagt med Sparekassen Vendsyssel under navnet Sparekassen Danmark.

Ud over Middelfart Sparekasse og Vestjysk Bank er Jutlander Bank nomineret til hovedprisen som Årets Digitale Finansvirksomhed, mens Djurslands Bank er nomineret til bedste digitale kundeløsninger.

Sådan udpeges vinderne

Metoden bag kåringen består af følgende elementer:

En analyse af pengeinstitutternes netbank, mobilbank, hjemmeside, digitale kommunikation, arbejde med sociale medier og innovation. Analysen består af en panelundersøgelse, hvor godt 5.600 kunder har vurderet selskabernes digitale løsninger, digitale kommunikation og innovationsevne samt en ekspertvurdering af deres digitale løsninger, digitale respons og arbejde med sociale medier.

En analyse af pengeinstitutternes interne arbejde med kunde- og forbrugerindsigter, automatisering, digital strategi og deres arbejde med procesautomatisering og kunstig intelligens. Analysen er baseret på indrapporteringer fra pengeinstitutterne i forbindelse med et dybdegående interview med den ansvarlige for pengeinstituttets digitale strategi.

De nominerede blandt store pengeinstitutter:

Bedste digitale kundeløsninger:

  • Djurslands Bank
  • Middelfart Sparekasse
  • Vestjysk Bank

Samlet vinder: Årets Digitale Finansvirksomhed:

  • Jutlander Bank (i dag en del af Sparekassen Danmark)
  • Middelfart Sparekasse
  • Vestjysk Bank

Du kan læse meget mere om kåringen og tilmelde dig konferencen her:

https://www.digitalfinanspris.dk/

Ud over kåringerne præsenteres resultaterne af undersøgelsen i rapporten Digital Finans 2021, der er en del af FinansWatchs videntilbud – FW Insight. Læs mere om FW Insight her:

http://insight.finanswatch.dk/

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs