FinansWatch

Fintech-bank henter erhvervskundechefer fra Danske Bank og Spar Nord

Fintech-banken Kompasbank fortsætter sin etablering og oprustning med ansættelsen af i alt tre erhvervskundechefer. To er hentet fra Danske Bank, mens den sidste har fortid i Spar Nord.

Foto: Colourbox

Fintech-banken Kompasbank med fokus på mindre erhvervsvirksomheder har hentet tre nye erhvervskundechefer til hvert sit område.

Fremover vil Syddanmark, Midt- og Vestjylland og Storkøbenhavn have egen erhvervskundechef.

"Vi er gået til virksomhederne med et meget skarpt fokus på at give dem skræddersyede finansieringsløsninger på deres præmisser, og det er tydeligt at mærke, at den fleksibilitet, vi tilbyder i rådgivningen, har man ikke været vant til derude. For at kunne følge med efterspørgslen udvider vi derfor vores team med tre erhvervskundechefer med masser af drive, kreativitet og kundefokus,”  siger stifter og med-adm. direktør Michael Hurup Andersen i en meddelelse.

Syddanmark skal ledes af 45-årige Andreas Rasmussen, der kommer fra Danske Bank, og i en periode har været erhvervskundechef i Realkredit Danmark. Andreas Rasmussen har en HD i Regnskab og Økonomistyring fra Copenhagen Business School, CBS.

I Storkøbenhavn skal 30-årige David Holm Egebro stå for forretningen. Han har senest været erhvervsrådgiver hos Danske Bank og har også taget en HD i finansiering fra CBS.

Disse to er tiltrådt med indgangen til september. Sidste mand startede i august, og det er Kenneth Bertelsen på 32 år, der skal stå for Midt- og Vestjylland. Seneste stilling var som erhvervsrådgiver hos Spar Nord. Han har en HD i Finansiering samt en i Regnskab og Økonomistyring fra Aarhus Universitet.

“Som digital bank har vi ikke filialer og tunge, langsomme systemer. Det giver os frihed til at prioritere lokal tilstedeværelse og hurtig levering. Vores erhvervskundechefer besøger altid virksomhederne der, hvor de er - uanset om det er Gedser eller Skagen. Det sparer vores kunder for transporttid og giver hurtigere behandlingstid, samtidigt som virksomhederne får mulighed for at fremvise lige netop det, de brænder for,” siger Michael Hurup Andersen.

Kompasbank gik i luften i løbet af sommeren, og der er nu over 30 ansatte. Man vil give lån til små- og mellemstore virksomheder i størrelsesordenen 0,5-10 mio. kr.

Ny fintech-bank melder om overvældende positiv modtagelse i markedet 

Ny erhvervsbank opruster i ledelsen 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs