FinansWatch

Forhenværende bankministre forsvarer negative renter

Tidligere økonomiminister Marianne Jelved (R) mener ikke, at det er klogt af erhvervsminister Simon Kollerup (S) at kritisere bankernes opkrævning af negative renter. Også tidligere SF-minister ser ræson i bankernes negative renter.

Marianne Jelved (R) var økonomiminister i perioden 1993 til 2001 | Foto: Finn Frandsen

Tre forhenværende ministre, der på tværs af partifarver har haft ansvar for bankerne, tidligere økonomiminister Marianne Jelved, (R) samt de tidligere erhvervsminstre Ole Sohn (SF) og Rasmus Jarlov (K), forsvarer alle bankernes opkrævning af negative renter. Det skriver Børsen.

Den nuværende erhvervsminister, Simon Kollerup (S), har tidligere været ude og skose bankerne for at opkræve penge for at have folks penge stående, men de negative renter giver god mening, da bankerne selv skal betale for at have pengene i Nationalbanken, lyder det samstemmende fra de tre eks-ministre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Danskernes tilfredshed med bankerne daler

Kundernes tilfredshed med bankerne falder igen, viser ny tilfredshedsmåling fra analysehuset Epsi Rating Danmark. Banker lever ikke op til kunders ønske til samarbejdsniveau og støtte, siger landechef i Epsi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs