FinansWatch

Virksomheder vælger fastforrentede lån

Det er i stigende grad fastforrentede lån, som er foretrukket blandt virksomheder, når de skal vælge realkreditfinansiering, fortæller Nordea og Jyske Bank.

Fastforrentede lån hitter blandt virksomheder for tiden. | Foto: Finn Frandsen

Når virksomheder skal vælge realkreditfinansiering, vælger de i højere grad fastforrentede lån, end de har gjort tidligere. I hvert fald hos Jyske Bank og Nordea, skriver Finans.

Hos Nordea er andelen af fastforrentede lån hos erhvervskunderne steget fra 31 pct. til 33 pct. fra årsskiftet til nu. I Jyske Bank er andelen steget fra 24 pct. i første kvartal af 2018 til 34 pct. ved udgangen af juni i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs