FinansWatch

Citigroup udnævner duo som chefer for investering i Europa

De to skal dele lederskabet for kundesegmentet, som er blevet sat til at være en kerneforretning for vækst.

Foto: Athit Perawongmetha/REUTERS / X02943

Amerikanske Citigroup har udnævnt Emre Eler og Robert Plowman som det makkerpar, der skal lede privatkundernes investeringer i Europa samt Mellemøsten og Afrika (EMEA) under et.

De to skal styrke bankens tilstedeværelse i nøglelande, fremgår det af et notat, som Reuters har set.

De to skal dele lederskabet for kundesegmentet, som er blevet sat til at være en kerneforretning for vækst, i takt med at selskaber verden over tilpasser sig nye forbrugermønstre.

"Privatkundeområdet undergår en fundamental transformation drevet både af digitalisering og bæredygtighed," siger Nacho Orrantia-Gutierrez, der er Citis nye øverste chef for EMEA.

"Disse megatrends ventes at understøtte betydelig forretningsaktivitet i de kommende år, da vores kunder tilpasser sig for at imødekomme forbrugernes krav om mere bæredygtighed, tilgængelighed og sund livsstil," tilføjer han.

Aktien ligger uændret fredag formiddag amerikansk tid på børsen.

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs