FinansWatch

Ringkjøbing Landbobank overtager større gruppe rigmandskunder

BIL Danmark vil overdrage alle sine kunder til Ringkjøbing Landbobank. Dermed har banken fået sig en stribe nye private banking-kunder.

John Fisker er adm. direktør i Ringkjøbing Landbobank. | Foto: Ringkøbing Landbobank/PR

Ringkjøbing Landbobank overtager en kundeportefølje fra BIL Danmark, der er en filial af Banque Internationale á Luxembourg. Det skriver landbobanken i en fondsbørsmeddelelse.

"Kundeporteføljen passer godt til Ringkjøbing Landbobanks kompetencer inden for private banking, og samtidig vil vi kunne udbrede produktudbuddet over for de overtagne kunder betydeligt," lyder det fra banken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs